Vrijstaande villa met 3 slaapkamers, tuin, Silver Coast, Portugal

Huis te koop in Cadaval - Costa de Prata - Portugal onroerend goed

Huis te koop in Cadaval Portugal onroerend goed Huis te koop in Costa de Prata Vrijstaande villa met 3 slaapkamers, tuin, Silver Coast, Portugal Portugal immo te koop

     
 

Omschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning, gelegen in de uitlopers van de bergketen Montejunto, bestaat uit een hoofdhuis met twee verdiepingen. De benedenverdieping heeft een grote geïnstalleerde keuken, open haard, woonkamer en een badkamer. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers en een badkamer. Er is ook een zolder voor opslag.

Net buiten de keuken is een extra kamer die nu als massageruimte wordt gebruikt. Verder nog een BBQ-gedeelte en een groot terras / patio die leidt naar de extra bijgebouwen met eindeloze mogelijkheden voor extra leefruimte, allemaal met elektriciteit en waterpunten. Er is ook een toilet, een grote garage met plaats voor minstens 4 auto's en een dakterras met prachtig uitzicht op het platteland en de valleien. Het eigendom biedt ook een groot stuk land met fruitbomen en een mooie volgroeide tuin.

Centrale locatie met Lissabon op een afstand van 50 minuten rijden, slechts 15 minuten naar de snelwegen A8 en A1, en 10 minuutjes naar de Serra de Montejunto, bekend om de mooie wandelwegen door de heuvels en bossen. Chão de Sapo, met winkels en voorzieningen, ligt op 5 minuten wandelafstand. Dit eigendom heeft potentieel als accommodatie voor plattelandstoerisme, B&B. Energiecertificaat D. Totale oppervlakte 2040 m2 met bouwoppervlakte van 335 m2.

 
     

Huis te koop in Cadaval Costa de Prata Portugal Type: Huis
Plaats: Cadaval
Regio: Costa de Prata
Prijs: € 169950

Woon opp: 355 m2
Land opp: 2040m2

Notice: Undefined index: verkocht in /home/sites/site40610/web/portugal_onroerend_goed_details.php on line 344

     
 

Contactinformatie

Talen:

Voor meer informatie over dit Huis neem vrijblijvend contact op met de Makelaar

Vul hieronder uw gegevens in: (Velden met een * zijn verplicht)

*
*
 
 
 
*
 
     


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan


* Privacyverklaring

Portugal-SilverCoast-Property.Com