Vrijstaande villa met 4 slaapkamers en woonoppervlakte van 174m2

Huis te koop in Caldas da Rainha - Costa de Prata - Portugal onroerend goed

Huis te koop in Caldas da Rainha Portugal onroerend goed Huis te koop in Costa de Prata Vrijstaande villa met 4 slaapkamers en woonoppervlakte van 174m2 Portugal immo te koop

     
 

Omschrijving

Vrijstaande villa met 4 slaapkamers en woonoppervlakte van 174m², grondoppervlakte is 5000m² en ligt naast een beschermd natuurgebied met prachtige uitzichten op het landschap in Tornada, Silver Coast, Portugal.

Deze alleenstaande villa is gelegen naast een beschermd natuurgebied en op slechts 5 minuten rijden van de baai in São Martinho do Porto en Salir do Porto. Het is een combinatie van rust en centrale ligging met gemakkelijke toegang tot de A8 die u naar de luchthaven van Lissabon brengt. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met open haard. Boven is nog een kantoor met open haard. Het eigendom heeft overal centrale verwarming, alarmsysteem, dubbele beglazing en is goed geïsoleerd.

Twee slaapkamers en 1 badkamer liggen beneden en de andere 2 slaapkamers en 2de  badkamer boven. De keuken/eetkamer zijn volledig geïnstalleerd. De grote open plan woonkamer heeft ook nog een eetruimte. Er is een barbecue en broodoven buiten om traditioneel Portugees te koken. Achter in de tuin is een schuur die je kunt gebruiken als garage of als stal voor paarden, schapen of andere dieren. Verder is er een geboorde waterput die nooit droog staat; handig voor besproeiing van de tuin.

Het eigendom heeft hoofdaansluitingen voor water, elektriciteit en telefoon. Extra landbouwgrond, die vlak is, kan aangekocht worden van de buren. Ideaal voor het houden van paarden of schapen. Als je van de natuur houdt, moet je dit eigendom gezien hebben.

 
     

Huis te koop in Caldas da Rainha Costa de Prata Portugal Type: Huis
Plaats: Caldas da Rainha
Regio: Costa de Prata
Prijs: € 199000

Woon opp: 174 m2
Land opp: 2500m2

Notice: Undefined index: verkocht in /home/sites/site40610/web/portugal_onroerend_goed_details.php on line 344

     
 

Contactinformatie

Talen:

Voor meer informatie over dit Huis neem vrijblijvend contact op met de Makelaar

Vul hieronder uw gegevens in: (Velden met een * zijn verplicht)

*
*
 
 
 
*
 
     


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan


* Privacyverklaring

Portugal-SilverCoast-Property.Com