Bed and breakfast met 2 zwembaden en 100.000 m² , Alentejo

Bed and Breakfast te koop in Castelo de Vide - Alentejo - Portugal onroerend goed

Bed and Breakfast te koop in Castelo de Vide Portugal onroerend goed Bed and Breakfast te koop in Alentejo Bed and breakfast met 2 zwembaden en 100.000 m² , Alentejo Portugal immo te koop

     
 

Omschrijving

Bed and breakfast met 2 zwembaden en 100.000 m² omliggend land gelegen in een mooie regio in het Noordoosten van Alentejo, Portugal

Deze voortreffelijke B&B is een legale en geregistreerde zaak bestaande uit 3 verschillende huizen.

Het 1ste huis is het grootst en bevat 3 appartementen. Twee appartementen hebben 1 slaapkamer en de 3de heeft 2 slaapkamers. Elk appartement is verschillend en heeft zijn eigen unieke stijl met veel details van aardelementen. Alle huizen hebben mooie lokale granieten keukens, veel houtwerk, hoge plafonds met balken, grote lichte open ruimtes, unieke badkamers en grote terrassen.

Het 2de huis heeft 1 slaapkamer met groot raam, een enorm grote dubbele doucheplaats, open plan keuken en zitplaats met een hoog plafond met houten balken en een groot terras.

Het 3de huis is van de eigenaar en heeft ook 1 slaapkamer, een grote keuken en voorraadkamer. Verder vindt u hier een gezellige zitruimte met een grote glazen muur die zich bevindt tussen de keuken en de woonkamer met mooie uitzichten tot de achterkant van het eigendom. In de woonkamer is er een grote open haard in Alentejo stijl waar een houtkachel is ingebouwd voor maximum rendement van de warmte. De master slaapkamer heeft een doorgang met unieke gedetailleerde boog en dressing. De grote badkamer heeft unieke uitzichten op één van de lokale kastelen en is nog groot genoeg om een wasplaats in te maken. De privéwoonst heeft een groot overdekt terras met veel schaduw, ideaal om te relaxen en buiten te eten. Hier is ook nog een zwembad van 15 x 5m om af te koelen tijdens warme zwoele zomerdagen.

De receptie is een uniek gebouw met in de muren verwerkt stro en een daktuin.

Alle huizen zijn uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen voorzien de huizen van warm water.

Er is ook nog een groot zwembad voor de gasten, een stromend riviertje met kristalhelder water, een obstakelkoers en wandelpaden door de olijfbomen.

Het is niet ver van de Spaanse grens en deze regio wordt veel bezocht door toeristen die de 2 nabij gelegen kastelen bezoeken en komen genieten van de vele culturele evenementen heel het jaar door. Uitstekend bereikbare autosnelwegen naar alle richtingen noord, zuid en west.

Contacteer ons voor meer details over deze unieke zaak.

 
     

Bed and Breakfast te koop in Castelo de Vide Alentejo Portugal Type: Bed and Breakfast
Plaats: Castelo de Vide
Regio: Alentejo
Prijs: € 750000

Woon opp: 196 m2
Land opp: 100000m2

Notice: Undefined index: verkocht in /home/sites/site40610/web/portugal_onroerend_goed_details.php on line 344

     
 

Contactinformatie

Talen:

Voor meer informatie over deze Bed and Breakfast neem vrijblijvend contact op met de Makelaar

Vul hieronder uw gegevens in: (Velden met een * zijn verplicht)

*
*
 
 
 
*
 
     


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan


* Privacyverklaring

Portugal-SilverCoast-Property.Com