Te koop villa in Alhais (Carriço) - Costa de Prata - Portugal

Villa te koop in Alhais (Carriço) - Costa de Prata - Portugal onroerend goed

Villa te koop in Alhais (Carriço) Portugal onroerend goed Villa te koop in Costa de Prata Te koop villa in Alhais (Carriço) - Costa de Prata - Portugal Portugal immo te koop

     
 

Omschrijving

Het complex, in een landelijke en heel rustige omgeving, is aan drie kanten omgeven door bos. Het bestaat uit 2 aparte huizen (nummers) op totaal 1,8 ha grond waarvan een gedeelte bebost is. Het ligt op 6 km van het rustige en mooie strand Praia Osso da Baleia. Grote steden als Pombal, Leiria en Figueira da Foz (moderne badplaats) liggen op ongeveer 30 km afstand, Coimbra op 60 km en Lissabon en Porto (vliegvelden) op180 km. Nog geen criminaliteit.

Het eerste huis is het originele huisje van 110 m2 dat wordt gerestaureerd. Het dak (geïsoleerd), de buitenmuren (dubbel en geïsoleerd) en de ramen (dubbel glas) zijn al vernieuwd. Intern moet nog afgewerkt worden. Tijdelijk is de oude doucheruimte/keuken met warm/koudwater en een aparte toilet ruimte nog bruikbaar evenals een waterput en een septictank. Er is gemeente water en elektriciteit aanwezig.

Het tweede vrijstaande huis van 255 m2, is gebouwd in 2005 en onderhoudsarm. Het heeft moderne apparatuur zoals een centrale verwarming met direct heet-water feature in alle badkamers en keukens, een alarm- en telefoon-installatie met telefoon in alle vertrekken en internet in en rondom het huis. Onder het gehele huis is een kruipruimte van iets meer dan 1 mtr hoogte en is intern toegankelijk.

De begane grond bestaat uit een ruime keuken met toegang tot grote terrassen (waarvan 2 overdekt) rondom het huis, een grote woonkamer met ruime entresol en toegang tot de bovenverdieping. Verder 2 slaapkamers, 1 ruime badkamer, 2 toiletten en een opslag/wasmachine kamer. Gehele verdieping is rolstoel toegankelijk.

Bovenverdieping heeft een ruime slaapkamer met badkamer en keuken en een 55 m2 berging (niet meegenomen in de 255 m2).

In de achtertuin tuin is een tweede gesloten waterput en een werkruimte (schuur) van 35m2 met stenen muren (dubbel en geïsoleerd), raam met dubbelglas en elektra. Deze ruimte bevat een uitgebreide hoeveelheid gereedschap alsmede een zit-grasmaaier. Verder een groot grasveld, diverse fruitbomen en het bosdeelgedeelte met eucalyptus- en dennenbomen.

Wij zijn om gezondheidsredenen niet in staat de verdere afbouw te realiseren en moeten om die reden het complex helaas in de verkoop doen inclusief de inboedel maar exclusief enige privé eigendommen.

Mogelijkheid voor camping.

 
     

Villa te koop in Alhais (Carriço) Costa de Prata Portugal Type: Villa
Plaats: Alhais (Carriço)
Regio: Costa de Prata
Prijs: € 298.500,=
Referentie: Rasa 11
Woon opp: 365 m2
Land opp: 18.000m2

Notice: Undefined index: verkocht in /home/sites/site40610/web/portugal_onroerend_goed_details.php on line 344

     
 

Contactinformatie

Talen:

Telefoon: 00351233950710

Voor meer informatie over deze Villa neem vrijblijvend contact op met de Eigenaar

Vul hieronder uw gegevens in: (Velden met een * zijn verplicht)

*
*
 
 
 
*
 
     


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan


* Privacyverklaring

Portugal-SilverCoast-Property.Com